Program JAKO – edukacija “Planiranje i priprema projekata” u Čakovcu

21 11 2017

Program JAKO vas poziva na edukaciju “Planiranje i priprema projekata” koja će se održati u dva dijela:
– 1. dio: 29. i 30. studeni 2017. od 9:00-15:00 sati
– 2. dio: 7. i 8. prosinca 2017. od 9:00-16:00 sati
Edukacija će se održati u Čakovcu na adresi Dr. Ivana Novaka 38 (Multimedijska dvorana ACT Grupe, 1. kat, hodnik desno).
Sudionicima radionice će biti predstavljen ciklus upravljanja projektom, “hodogram” planiranja i pripreme” projekata, pristup logičkog okvira. Sudionici će proći kroz sve faze analiza u planiranju što će im pomoći pri izradi logičkog okvira projekta i same pripreme projekta. Kroz praktične vježbe (analize konteksta, analize problema i dionika, ciljeva, logičke matrice…) naučit će kako dobivene informacije/elemente projekta povezati u cjelinu i s projektnim obrascima. Osim teorijskog i praktičnog dijela na samoj edukaciji, sudionici će praktični dio razrađivati i kod kuće.
Uvjeti prijave:
Sudionici su obvezni sudjelovati na sva 4 dana edukacije.
Sudjelovanje na edukaciji se ne naplaćuje, a troškove pokriva Program JAKO (Program regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u SZ RH). Prijava za edukaciju je obavezna. Prijave se zaprimaju putem prijavnog obrasca, najkasnije do 27.11. Broj sudionika ograničen je na 15. Za eventualna dodatna pitanja o edukaciji možete se obratiti na e-mail infotocka@programjako.info .


Actions

Informations