Program JAKO – poludnevna radionica “Izrada financijskog plana (za 2018.)” u Čakovcu

21 11 2017

Program JAKO vas poziva na poludnevnu radionicu “Izrada financijskog plana (za 2018.)” koja će se održati u petak 1.12.2017. od 14:00 do 18:00 sati u Čakovcu na adresi Dr. Ivana Novaka 38 (Multimedijska dvorana ACT Grupe, 1. kat, hodnik desno).
Radionica je namijenjena neprofitnim organizacijama, obveznicima vođenja dvojnog knjigovodstva, koje prema Zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija moraju sastaviti godišnji plan rada i financijski plan za njegovu provedbu.
Cilj radionice je upoznati sudionike sa zakonodavnim okvirom te postupcima izrade financijskog plana za narednu godinu.
Program rada radionice:
1/ Uvod (zakonodavstvo)
2 / Izrada financijskog plana
3 / Izmjene i dopune financijskog plana
4/ Vježba
5/ Pitanja i rasprava
Radionicu će voditi Dora Grkavac iz ACT Grupe koja ima višegodišnje iskustvo u financijskom planiranju i izvještavanju neprofitnih organizacija.
Sudjelovanje na radionici se ne naplaćuje, a troškove pokriva Program JAKO (Program regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u SZ RH). Prijava za radionicu je obavezna. Prijave za radionicu zaprimaju se putem prijavnog obrasca, najkasnije do 29.11. Broj sudionika ograničen je na 20. Za eventualna dodatna pitanja o radionici možete se obratiti na e-mail infotocka@programjako.info .


Actions

Informations